Blog

Tortura, CIA, Estats Units

by in Presència

Captura de pantalla 2014-12-11 a les 17.40.43

 

En relació a les contundents informacions aparegudes en l’informe del Senat dels Estats Units relatives a la pràctica de tortures per part de la CIA, amb la connivència, o directament sota les ordres, de les autoritats governamentals, recupero algunes de les iniciatives, declaracions i intervencions que vaig fer mentre era al Parlament Europeu, en tant que membre de la Comissió Temporal d’Investigació, i en el seguiment posterior. Són diversos apunts que comencen el 26 d’abril de 2006, en què he anat recollint l’evolució del debat des de la perspectiva europea, i que podeu trobar en la categoria DDHH: Guantanamo, CIA/EUA del meu bloc.
 

La darrera de les intervencions sobre la qüestió que vaig fer al Parlament té a veure, precisament, amb la situació dels presos a Guantanamo.

 

 

Leave a Reply