Blog

Pobresa energètica, intervenció al .CAT (20/11/14)

by in Entrevistes, Presència

 

La lluita contra la pobresa energètica és una necessitat vital per a les dues-centes mil famílies en crisi, potser més, que no poden pagar els rebuts de les companyies. I lamentablement s’ha convertit també en una arma política entre governs, després que el govern central ha requerit la intervenció del Constitucional entenent que, amb el decret de pobresa energètica, la Generalitat hauria sobrepassat les seves competències i crearia un greuge comparatiu amb la resta de comunitats. “.CAT” ha convidat el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig. També hi han participat Josep Marquès, de Creu Roja; Josep Codorniu de Gas Natural Fenosa; Eloi Badia, d’Aliança Contra la Pobresa Energètica; Jordi Dolader, consultor energètic, Raül Romeva i Laia Bonet.

Ariadna Oltra també ha parlat amb una família i una àvia que aquest hivern tornaran a tenir problemes per mantenir la seva llar a la temperatura adequada.

Leave a Reply