Blog

Al .CAT: Hi haurà acord entre Mas i Junqueras per les plebiscitàries? (11/12/2014)

by in Entrevistes, Presència

Un any després de la fotografia a Palau de l’acord per la data i la pregunta del 9 de novembre, la política catalana torna a viure un moment d’incertesa, amb la possibilitat d’un avançament electoral en clau plebiscitària. Hi haurà acord definitiu entre Mas i Junqueras per encarar els pròxims passos del procés? Quan seran les eleccions? Els partits independentistes hi acudiran amb una llista única o llistes separades? Quin paper tenen en l’escenari actual les noves formacions polítiques?

Ariadna Oltra ha abordat aquestes qüestions al “.CAT” d’aquest dijous 11 de desembre amb Salvador Cardús, sociòleg i membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional; Joan Manuel Tresserras, doctor en Ciències de la informació de la UAB; Vicent Sanchis, periodista i vicepresident d’Òmnium Cultural; Teresa Forcades de Procés Constituent; Gemma Ubasart, doctora en Ciència Política i membre del Consell de Coordinació de Podem; Raül Romeva, doctor en Relacions Internacionals i Toni Aira, periodista.

Ariadna Oltra també ha conversat amb dos empresaris, un a favor i un en contra de la independència. Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis i Josep Bou, vicepresident d’Empresaris de Catalunya, entitat que es presenta aquest mateix dijous. Tots dos han exposat arguments econòmics i polítics sobre el procés que viu Catalunya i les conseqüències que pot tenir per al món empresarial.

B4m0oeBCcAASKI0

Leave a Reply