Blog

Debat “L’Última oportunitat? Reptes i oportunitats de la Comissió Juncker”

by in Conferències, Presència

 

De la web de la Fundació Catalunya Europa:

La Torre de Collserola va acollir el passat divendres 12 de desembre la III Convenció Anual de la Fundació Catalunya Europa. Per tercer any consecutiu, la Fundació tanca l’any amb la presentació de les seves línies estratègiques de cara al 2015 i l’organització d’un debat paral·lel que en aquesta ocasió va comptar amb tres convidats molt especials: Raül Romeva, exdiputat al Parlament Europeu (grup Verds/ALE); Miguel Otero, investigador principal d’economia europea del Real Instituto Elcano; i Griselda Pastor, periodista experta en afers europeus i corresponsal de la cadena SER a Brussel·les.

Sota el títol del debat “L’Última oportunitat? Reptes i oportunitats de la Comissió Juncker”, tots tres van aportar una visió molt particular i experta des de punts de vista alhora molt diversos sobre el futur que preveuen per a la Unió Europea. Podreu veure les seves intervencions en el següent vídeo.

 

 

 

Leave a Reply