Blog

Cafè Utopia (ARA, 23/04/15, especial Sant Jordi)

by in Articles, Llibres, Presència

Captura de pantalla 2015-04-23 a les 0.13.18

La jove periodista davalla pel carrer 25 de Mayo i finalment gira per Ituzaingó. Sap que l’Eduardo freqüenta el Café Brasilero. “ Soy hijo de los cafés. Han sido mi universida d desde siempre. Todo lo que sé se lo debo a ellos. Sobre todo el arte de narrar. Lo aprendí escuchando, en las mesas de los bares ”, havia dit en alguna ocasió. Allà hi escolta, pensa i fins i tot concedeix entrevistes. Hi va amb l’esperança de trobar-l’hi. Entra, s’asseu en una de les taules del fons i demana un cafè.

Mentre l’assaboreix el veu entrar i dirigir-se a la que sap que és la seva taula de sempre, la de la finestra, a l’esquerra de la porta d’entrada. El cor gairebé se li atura de l’emoció. Amb el pas insegur, i la veu tremolosa, se li acosta i li explica que és periodista, que està escrivint un llibre sobre la utopia i que ha vingut expressament des de Barcelona per entrevistar-lo. Li demana si el pot acompanyar.

Será solo un minuto -diu ella.

I el minut es converteix en dues hores de conversa. Aquell home (…http://www.ara.cat/opinio/Cafe-Utopia_0_1344465557.html )

Leave a Reply