Blog

Novetat editorial: ‘Les aventures d’en Nao, el nen llenguado’ (laGalera) Novembre 2016

by in Llibres

9788424658304_imatge_portada_llibre_detall_9788424658304

 

Les aventures d’en Nao, el nen llenguado

Raül Romeva i Rueda \ Albert Asensio (il·lustr.)

Sinopsis

Una nit d’agost, en Nao surt a passejar amb el llagut que té a la casa de Menorca, amb la seva néta, la Bruna. Hi ha lluna nova i al cel s’hi veuen ja les Llàgrimes de Sant Llorenç. En Nao li explica a la Bruna que aquestes nits són màgiques i que, quan ell tenia tretze anys, en una d’aquelles nits va viure una història extraordinària: va travessar la porta que separa el regne humà del món submarí i es va convertir en un… llenguado! Per tornar al món dels humans va haver de fer un fascinant viatge, ple de perills, misteris i enigmes, durant el qual va conèixer un munt de personatges singulars i va descobrir moltes coses que no sabia sobre el fons del mar.

 

 

Leave a Reply