Aigües obertes: passió per la natació, i pel mar

 

Vaig començar a nedar gairebé per casualitat, i en part per culpa d’una lesió al tendó d’Aquil·les que em va impedir seguir practicant atletisme. La passió per l’aigua va ser més forta i em va atrapar, fins avui. Vaig començar al Club Natació Caldes (de la mà de Frederic Bonàs) i vaig créixer al Club Natació Sabadell (amb en Paulus Wildeboer i en Esteve Fontdevila). Avui en gaudeixo encara, fent milles al mar, i entrenant amb en Jonathan Gómez, de Swim Emotions. Nedar en Aigües Obertes, com diu en Miquel Sunyer, és la meva meditació, la connexió màxima amb l’entorn aquàtic i el món marí. Em permet viure el Gran Blau en la seva màxima expressió.

Propers reptes personals

 

 

03.10.2015: Formigues – Medes (25-27 km), amb Neda el Món (POSPOSAT)

Formigues- Medes2

Formigues – Medes. el recorregut.

La Formigues – Medes és la travessia més llarga de totes les travessies a mar obert que se celebren anualment a Catalunya. Durant el recorregut es pot gaudir dels paisatges més famosos de la Costa Brava: Illes Formigues, el Far de Sant Sebastià, Tamariu, la Punta del Mut, Aiguablava, Sa Tuna, Aiguafreda, el Cap de Begur, la platja de Pals i les Illes Medes.

A dia d’avui, només 24 nedadors ho han aconseguit!! Podeu consultar qui han sigut els pioners i el ranking fins al dia d’avui d’aquesta espectacular travessia aquí. M’agradaria afegir el meu nom a aquesta selecta llista.

Un altre repte que és possible dur a terme gràcies a l’equip de Neda el Món .

 

 

BB_CAT